logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Novosti Elektronika

Što je novo u MDK 5.39

Što je novo u MDK 5.39

ARM Keil MDK – je najopsežniji IDE, rješenje napravljeno za programere mikrokontrolera temeljenih na Arm jezgrama i sadrži sve komponente potrebne za stvaranje, kompajliranje i uklanjanje pogrešaka za embedded aplikacije.

Nastavi čitati

Computer Controls AG je preuzeo HT-Eurep Electronic AG

Snažno jedinstvo za elektroničko inženjerstvo i IoT rješenja

Computer Controls AG je preuzeo HT-Eurep Electronic AG

Glavni švicarski distributer elektroničkih komponenti, IoT aplikacija, softvera i rješenja za testiranje i mjerenje, Computer Controls AG, kupio je cijelu HT-Eurep Grupu i tako ojačao svoju prisutnost na tržištu diljem Europe.

 

Nastavi čitati

Computer Controls i Swissbit

Computer Controls i Swissbit

Computer Controls AG Švicarska preuzima podršku za dizajn i distribuciju rješenja za pohranu podataka i Embedded IoT rješenja od proizvođača Swissbit AG

Nastavi čitati

PicoScope 9404-16

PicoScope 9404-16 je nova verzija  9404 SXRTO osciloskopa.

Osnovne karakteristike:

  • 16 GHz bandwidth
  • 22 ps tranzicijsko vrijeme
  • 5 TS/s (0.2 ps rezolucija) equivalent-time uzorkovanje
Nastavi čitati

WFM200 – Novi ultra mali SiLabs Wi-Fi Module

WFM200 je u potpunosti certificiran Wi-Fi modul sa 802.11 b/g/n Wi-Fi Transceiverom, antenom, kristalom i pasivnim dijelovima ugrađenim u sićušni 6.5 mm x 6.5 mm SiP paket. Ovaj uređaj podržava i na Linuxu i na RTOSu bazirane hostove te tako nudi kompletno Wi-Fi rješenje.

WF200 i WF200S Savršeni Wi-Fi Transceiver IC za IoT Aplikacije

Nastavi čitati

SECO IoT RJEŠENJA

Koncept IoT zahtjeva mrežnu prisutnost objekata međusobno povezanih kroz cloud sustave koji mogu komunicirati međusobno i sa okolinom, koji posjeduju stupanj inteligencije koja omogućuje nadzor u realnom vremenu različitih situacija i pojava u njihovoj okolini.

Nastavi čitati