logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

PDN Analyzer

PDN Analyzer

PDN analizator omogućava projektantima tiskanih pločica sa bilo kojom razinom iskustva jednostavno identificiranje i rješavanje problema sa naponom i strujom u mrežama za distribuciju napajanja bez potrebe za izlaskom iz okruženja za projektiranje – svi potrebni alati za analizu su uključeni u Altium Designer okruženje za projektiranje.

Objedinjeno projektiranje i analiza u Altium Designeru

Postanite najučinkovitiji projektanti upotrebom objedinjenih procesa unutar Altium Designera. Kontinuirano analizirajte napon i struju tokom cijelog procesa projektiranja tiskane pločice da bi osigurali da su vaše mreže za distribuciju napajanja optimizirane i bez grešaka.

Automatske postavke analize

Uštedite vrijeme analiziranja kompleksnih mreža i bakrenih geometrija vaše tiskane pločice upotrebom automatskih postavki analize.

Prilagođeni pogledi kod analize istosmjernog napajanja

Omogućen je uvid u najčešće pogreške u projektiranju slojeva za napajanje, jer vidite crteže padova napona i gustoće struje.

Integrirani podaci o projektiranju i simulaciji

Uštedite vrijeme koje bi potrošili na optimizaciju vaših mreža za distribuciju napajanja čak i za najkompleksnije tiskane pločice upotrebnom potpuno integraranih podataka o projektiranju i simulaciji.

Objedinjeno okruženje za projektiranje

Objedinjeno okruženje za projektiranje Altium Designera omogućava najučinkovitiji proces projektiranje i PDN analize.

Za više informacija pošaljite mail:

robert.brekalo@ccontrols.hr