logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Embedded computing

Kao dio grupe Computer Controls AG s godinama iskustva u dizajnu Embedded Computing rješenja, mi smo pravi partner u Vašim zahtjevnim projektima. Nudimo širok izbor rješenja za primjene poput modula, pločica, industrijski PC-ova, pa sve do kompletnih rack sistema.

Embedded sistemi nalaze se svuda oko nas i svoju primjenu nalaze u brojnim industrijskim granama: od automobilske industrije do avijacije; od prenosnih uređaja, digitalnih satova i MP3 playera do informacijskih kioska; od fitness opreme u vašoj teretani do medicinske opreme.

Da li znate da se tržište Embedded Sustava procjenjuje na vrijednost od 214.39 milijardi USD već u 2020. godini? A već danas se sve više čipova i mikroprocesora proizvode kako bi bili dijelovi Embedded sustava.

Činjenice govore same za sebe. Biti up-to-date u ovom području od ključne je važnosti.

Naša Embedded Computing rješenja:

SECO

SECO: kretivnost i inovacija. Idealan partner koji nudi vrhunsku tehnologiju za vaša napredna rješenja.

Emtrion razvija Computer In Modules i Single Board Computers rješenja za industrijsku primjenu.

SECO

Jedni od najkompaktnijih, visoko integriranih Computer On Module uređaja na tržištu. Bazirani na ARM i x86 CPU jedinicama koriste standardne interface konektore za sve tipove Qseven® pločica.

SMARC (Smart Mobility ARChitecture) je maleni i svestrani računarski modul namjenjen za primjenu gdje god se traže visoke performance uz niske troškove i mali utrošak energije.

Visoko integrirane, kompaktne PC pločice za različite primjene. Bazirane na modernim ARM i x86 procesorima koriste standardno sučelje i donose veliki broj standardnih karakteristika.

ETX® (Embedded Technology eXtended) je arhitektura bazirana na dva elementa: ETX® CPU Module i ETX® Baseboard.

Novi SBC standard osigurava u izrazito malim gabaritima industrijske karaktekteristike, dugoročnu podršku i nudi bolje termičko rješenje.

Single-Board Computers (SBC) su računala proizvedena na jednoj pločici. Predstavljaju samostojeće rješenje za sve procese bez dodavanja dodatnih perifernih modula.

HMI sistemi slijedeće generacije mogu pametnim tvornicama današnjice pojednostaviti mnogobrojne procese i na taj način omogučiti im da postanu produktivnije i uspješnije.

SECO razvija svoja „boxed“ i industrijska IoT rješenja kako bi u potpunosti zadovoljio moderne IoT potrebe, pospješujući cloud i aplikacije za prikupljanje podataka.