logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

E-papir zasloni tvrtke Ynvisible Interactive Inc.

E-papir zasloni tvrtke Ynvisible Interactive Inc.

Computer Controls proširuje svoju ponudu zaslona sa e-papir zaslonima tvrtke Ynvisible Interactive Inc.

Otelfingen, Zagreb, 15.06.2022

Tvrtka Computer Controls, dobavljač visokokvalitetnih elektroničkih komponenti, komunikacijskih modula za internet stvari, kao i mjernih instrumenata i softvera, nudi inovativno niskoenergetsko rješenje proizvođača Ynvisible – zaslone za interaktivna grafička rješenja u industriji, zabavnoj elektronici, medicini i na mnogim drugim područjima.

Slika 1: Zasloni na e-papiru tvrtke Ynvisible idealni su za medicinske uređaje, pametna pakiranja i spremnike, logistiku i rashladne lance za opskrbu temperaturno osjetljivim proizvodima.

E-papir displeji, kako ih još popularno zovu, energetski su učinkoviti, imaju izuzetno nisku potrošnju energije, tanki su, fleksibilni i dopuštaju beskrajnu slobodu u dizajnu. Može se koristiti za medicinske uređaje, pametne pakete i spremnike, logistiku i uređaje za nadzor hladnog lanca, elektroniku za zabavu, pametne kartice i pametne naljepnice.

“Odabirom naših e-papir zaslona smanjit ćete troškove i na razini komponenti i na razini sustava. Za razliku od LCD, LED ili EPD zaslona, postupak elektrokromatskog sitotiska s role na rolu iznimno je jeftin i masovna je proizvodnja”, kaže Keith Morton , potpredsjednik prodaje i marketinga u Ynvisibleu. “Naši kupci mogu individualno eksperimentirati s različitim oblicima i bojama. Došlo je vrijeme da isprobate nešto vizualno privlačnije.”

Novo partnerstvo još jednom dokazuje našim kupcima da je Computer Controls tehnički dobavljač koji nudi sveobuhvatnu ponudu, razumije inovativnost i potiče razvoj novih proizvoda. “Oduševljeni smo što se Ynvisibleova vrhunska tehnologija savršeno uklapa u našu ponudu IoT aplikacija. Odlučni smo brzo i konkurentno ponuditi rješenja za e-papir na tržištima DACH i istočne Europe”, kaže Harald Weigelt, predsjednik Upravnog odbora Computer Controls. AG.

Kontaktirajte nas za više informacija: