logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Novo partnerstvo s tvrtkom e-peas semiconductors

Novo partnerstvo s tvrtkom e-peas semiconductors

Integrirani krugovi za prikupljanje energije za održivo upravljanje baterijama sada su dostupni i u tvrtki Computer Controls d.o.o.

Minijaturizacija u dizajnu integriranih sklopova u kombinaciji s učinkovitom upotrebom i istodobnom proizvodnjom energije stalni je izazov za dizajnere uređaja, posebno kada je riječ o bežičnim industrijskim IoT uređajima. Kapacitet baterije treba povećati, povećati fleksibilnost i smanjiti troškove zamjene.

PMIC (IC za upravljanje snagom) iz tvrtke »e-peas« karakterizira vrlo malo kućište, a energija se može prikupljati iz izvora svjetlosti, topline, vibracija ili visokofrekventnih valova. Ovisno o pojedinačnom okruženju, dostupna su snažna rješenja za prikupljanje, skladištenje i optimizaciju energije. Na primjer, integrirani sustav upravljanja energijom AEM10941 generira energiju iz svjetlosti pomoću 7-ćelijskog fotonaponskog modula i pohranjuje je u element za punjenje. Stvarna prijava je npr. za praćenje, teret, osobe ili životinje, uređaj se napaja iz dva neovisna izvora napona i primarna baterija više nije potrebna. Bez prikupljanja energije ne možemo postići neograničen vijek trajanja IoT senzora jer vijek trajanja baterije obično ograničava vijek trajanja senzora.

Novo partnerstvo koristi našim kupcima uglavnom zato što donosi značajne sinergijske učinke u kombinaciji s ogromnim potencijalom znanja u već postojećem asortimanu proizvoda. Programeri uređaja dobivaju sve alate i stručne savjete iz jednog izvora, poput posebnih razvojnih ploča tvrtke Silicon Laboratories ili razvojnih alata tvrtke Miromico, koja već dugo sudjeluje u aplikacijama male snage u LoRaWAN (Long Range WAN) aplikacijama. Naša grupa, Computer Controls AG, s vlastitom podrškom pruža potporu planiranju na prvoj razini, čineći tako tvrtku još jednim uspješnim korakom prema pružanju cjelovitih rješenja.

Više na našoj web stranici: https://www.ccontrols.ch/ch_en/newspost/epeas.html