logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Webinar Kako GEOLUX koristi CST STUDIO za napredne EM simulacije

Webinar Kako GEOLUX koristi CST STUDIO za napredne EM simulacije

Pogledajte video zapis našeg stručnog webinara u suradnji s tvrtkom GEOLUX iz Zagreba:

Kako GEOLUX koristi CST STUDIO za napredne EM simulacije

12.05.2022.

Jezik predavanja je hrvatski.

CST Studio je Dassault Systemes SIMULIA programski paket za elektro-magnetsku analizu i simulaciju.

Geolux je high-tech tvrtka iz Zagreba koja razvija i proizvodi radarske senzore za primjenu u prometu, sigurnosti i hidrologiji.

Tomislav Grubeša, direktor tvrtke, predstaviti će kako Geolux koristi CST Studio za primjene kao što su brzi dizajn radarskog sustava za složeno elektroničko skeniranje s vrlo uskom širinom zraka u radarima vrlo malih fizičkih dimenzija, dizajn i simulacija patch array antena, mikrovalnih filtera, te za  termičke simulacije.

CST Studio se koristi za analizu karakteristika antena i filtera, elektromagnetske kompatibilnosti i interferencija (EMC/EMI), izlaganja ljudskog tijela EM poljima, elektro-mehaničke efekte u motorima i generatorima, i toplinske pojave u uređajima visoke snage.

PCB tiskane pločice, antene, senzori, konektori, filteri, solarni paneli, električni uređaji, kabelski sklopovi i ožičenja, samo su neki od uređaja čiji se rad i karakteristike mogu simulirati i analizirati.