logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Computer Controls AG je preuzeo HT-Eurep Electronic AG

Computer Controls AG je preuzeo HT-Eurep Electronic AG

Snažno jedinstvo za elektroničko inženjerstvo i IoT rješenja

Computer Controls AG je preuzeo HT-Eurep Electronic AG

Glavni švicarski distributer elektroničkih komponenti, IoT aplikacija, softvera i rješenja za testiranje i mjerenje, Computer Controls AG, kupio je cijelu HT-Eurep Grupu i tako ojačao svoju prisutnost na tržištu diljem Europe.

Grupa HT-Eurep već dugi niz godina uspješno posluje u svojim izvornim zemljama jezgre i uživa izvrsnu reputaciju stručnjaka za IoT rješenja usmjerena na budućnost i elektroničko inženjerstvo. HT-Eurep je pouzdan partner Computer Controls-a više od 10 godina i sada se postupno integrira u cjelokupnu korporativnu strukturu Computer Controls AG. Zaposlenici iz središnjih zemalja Češke, Slovačke, Hrvatske, Srbije i Slovenije doprinose svojom stručnošću, poznavanjem tržišta i tehničkim znanjem u području komponenti, softvera i ispitivanja i mjerenja te sada podržavaju tekuće i nove nacionalne projekte pod Computer Controls AG zastavom. Na taj način dugo godina uspostavljene lokacije u Pragu, Liptovský Mikulášu, Zagrebu i Ljubljani ostaju nepromijenjene, te se za korisnike HT-Eurep Grupe ništa neće promijeniti osim novog naziva tvrtke.

Prednost koju korisnicima donosi ova nova akvizicija i preustroj Computer Controls AG može se vidjeti u timu od 150 ljudi koji radi projektno orijentiran zajedno u svim organizacijama i objedinjuje svo znanje i iskustvo na ciljani način. Snažna prisutnost Computer Controls AG u njemačkoj, austrijskoj i švicarskoj regiji i gotovo cijeloj istočnoj Europi sada osigurava brz odgovor i osobnu, individualnu podršku.

Središnje korporativno upravljanje nastavlja se provoditi u sjedištu u Otelfingenu u kantonu Zürich. Odatle se također koordinira globalni logistički i servisni centar.

Više o Computer Controls GmbH na: www.ccontrols.ch

 

O tvrtki Computer Controls AG

Computer Controls pretvara vaše potrebe u elektronička rješenja visoke razine. S 30 godina iskustva u distribuciji, podršci i uslugama pomažemo vam da pronađete najbolje proizvode za vaše aplikacije u IoT-u, elektroničkom i strojarskom inženjerstvu, ICT-u te istraživanju i obrazovanju. Naše znanje donosi učinkovite performanse za najbolje rezultate i implementira agilno osiguranje kvalitete za vašu industriju. Kada su neovisnost i transparentnost važni, naši kvalificirani i inspirirani stručnjaci iz tvrtke Computer Controls vaš su vrhunski tehnološki partner.

 

Vaš Computer Controls kontakt  u Hrvatskoj

Computer Controls d.o.o.
Robert Brekalo
info@ccontrols.hr
Vodovodna 20A
10000 Zagreb
Tel.: +385 1 2339 948
www.ccontrols.hr