logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Nova serija osciloskopa: PicoScope 4000A

Nova serija osciloskopa: PicoScope 4000A

Picotech je ovih dana pokrenuo novu seriju osciloskopa i rado ćemo vam ga predstaviti.

Predstavljamo vam najnoviju seriju osciloskopa, PicoScope 4000A.

Serija PicoScope 4000A pruža propusnost 20 MHz, malo šuma, 12-bitnu razlučivost, veliku memoriju i generator bilo kojeg oblika signala. Komunicira s računalom putem USB 3.0 protokola, koji u osnovi osigurava brz prijenos podataka tijekom mjerenja. Zbog svoje visoke razlučivosti, ova serija osciloskopa posebno je prikladna za inženjere, znanstvenike i tehničare koji rade na širokom spektru električnih, mehaničkih, akustičnih, lidarskih, radarskih i ultrazvučnih sustava za održavanje koji trebaju točno mjeriti i analizirati ponavljajuće/pojedinačne događaje kao i  za dugoročno praćenje različitih signala.

Spomenimo da svi modeli imaju 12-bitnu razlučivost (do 16-bitnu s interpolacijom), brzinu uzorkovanja 80 MS / s, međuspremnik 256 MS, ugrađeni generator signala / AWG i SuperSpeed ​​USB 3.0, koji napaja instrument i komunicira s glavnim računalom brzinom od 480Mbit / s. Instrumenti rade s danas dobro poznatim besplatnim softverom PicoScope 6, a dostupan je i SDK koji korisnicima omogućuje izravnu kontrolu hardvera za prilagođene aplikacije. Još jedan besplatan program, PicoLog 6, dostupan je za dulje snimanje pri nižim brzinama.

 

Više informacija na email adresama: zatezalo@ccontrols.hrinfo@ccontrols.hr