logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

MAXIM INTEGRATED – Akcija Essential Analog

MAXIM INTEGRATED – Akcija Essential Analog

Kod tvrtke  MAXIM INTEGRATED, u tijeku je kampanja Essential Analog kojom se promiče uporaba visoko-učinkovitih analognih integriranih krugova, kao što i naziv govori. Želimo sa Vama podijeliti neke detalje ove kampanje. Analogni integrirani sklopovi su jezgra niza inovativnih primjena. Ovi proizvodi pomoći će vama i vašim kupcima u stvaranju elektroničkih proizvoda i uređaja koji pružaju dugoročne performanse, brzo, precizno mjerenje bez dodatnih kalibracija, pružaju mogućnost povezivanja u najtežim okruženjima i rade kontinuirano, čak i u slučaju kvara.

Za  sve informacije nazovite 01-233-99-48 ili nas kontaktirajte.

Naš portfelj glavnih analognih IC-ova nudi četiri ključne značajke:

  • Učinkovita snaga za dug životni vijek i smanjeno toplinsko rasipanje. Buck and Bust ADC pretvarači i LDO se nalaze u ručnim, prijenosnim i mrežnim uređajima.
  • Precizno mjerenje za visoku preciznost i visoke performanse. Ovi sklopovi uključuju brze ADC i DAC pretvarače, audio pojačala, operativna pojačala niskog šuma i strujna pojačala.
  • Čvrsta povezanost za najvišu razinu zaštite kod povezivanja u zahtjevnim okruženjima. Kao pionir RS-485 tehnologije, MAXIM INTEGRATED nudi i prijemnike / predajnike, sklopke, multipleksere i sklopove za bežičnu komunikaciju.
  • Pouzdana zaštita za zaštitu sustava od pogrešaka. Ovi IC uređaji pomažu u održavanju i kontroliranju napona, struje i temperature.