logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

SECO IoT RJEŠENJA

SECO IoT RJEŠENJA

Koncept IoT zahtjeva mrežnu prisutnost  objekata međusobno povezanih kroz cloud sustave koji mogu komunicirati  međusobno i sa okolinom, koji posjeduju stupanj inteligencije koja omogućuje nadzor u realnom vremenu različitih situacija i pojava  u njihovoj okolini.

Sa računalnog gledišta, svaki objekt u stvarnom svijetu, od prenosnih uređaja do onih prisutnih u zgradama i vozilima buildings and vehicles, može postati “smart” i biti povezan i uključen u komunikaciju. Podaci iz okoline mogu biti procesirani i poslani na cloud kroz različite tipove wireless tehnologije koju projektiraju i stvaraju stručnjaci iz ovog sektora.

IoT inovacije odvuvijek su povezane sa svijetom proizvodnje, što je uostalom i dovelo do koncepta Industrije 4.0, odnosno „pametne tvornice“ ili “smart factory,” digitalizirane i okrenute budućnosti, u kojoj je krajnji cilj IoTa povećati vrijednost podataka.

Više informacija