logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Computer Controls i Swissbit

Computer Controls i Swissbit

Otelfingen, Zagreb, 2. studenog 2020

Švicarsko tehnološko partnerstvo za vrhunska i sigurnosna rješenja za pohranu podataka

Computer Controls AG Švicarska preuzima podršku za dizajn i distribuciju rješenja za pohranu podataka i Embedded IoT rješenja od proizvođača Swissbit AG

Tehnološki stručnjak Computer Controls AG (CCAG), sa sjedištem u kantonu Zürich, sada je prodajni partner za proizvode Swissbit AG. Swissbit, jedan od vodećih svjetskih dobavljača NAND flash memorije i sigurnosnih proizvoda, uvrstio je CCAG kao ovlaštenog partnera u prodaji i tehničkoj podršci proizvoda za Švicarsku, Italiju, Hrvatsku, Sloveniju  i gotovo sve susjedne zemlje istočne Europe.

Vrhunski proizvodi švicarskog proizvođača Swissbit dizajnirani su za maksimalnu pouzdanost u ekstremnim uvjetima okoliša , u industrijskoj i medicinskoj tehnologiji, automobilskoj industriji, Netcomu, sigurnosnim i POS sustavima, kao i IoT aplikacijama. Mediji za pohranu dostupni su sa starijom i sa postojećom tehnologijom sučelja i u raznim faktorima oblika. Na primjer, SSD-ovi sa SATA i PCIe sučeljima za ugrađene sustave i NetCom aplikacije, izmjenjive memorijske kartice s konfigurabilnom memorijom, USB proizvodi sa SLC, MLC i pSLC tehnologijom za dugi vijek trajanja i brzinu i, na kraju, ali ne najmanje važno, BGA-ovi s upravljanim NAND-om uz najmanji faktor oblika, kao pouzdana i sučelju prilagođena pohrana podataka.

S novim poslovnim područjem Embedded IoT za hardverska sigurnosna rješenja za zaštitu podataka i uređaja u aplikacijama na Internetu stvari, Swissbit sada nudi i visoko integrirana hardverska rješenja za autentifikaciju, kriptografiju, zaštitu podataka u M2M komunikaciji i pohranu podataka temeljena na proizvodima s flash memorijom. Swissbit proizvodi pohranjuju i štite podatke pouzdano i sigurno.

Uz novog partnera, Computer Controls AG, Swissbit ima profesionalnu i iskusnu tvrtku koja ima visoko rangirane stručnjake i izvrstan prodajni kanal. Već više od četvrt stoljeća CCAG je stručnjak za prodaju visokokvalitetnih elektroničkih komponenata i uređaja. Ugrađena sigurnost, IC memorije, mikrokontroleri poznatih proizvođača uspješno su podržani u prodaji već dugi niz godina, kao i PCB testeri i mjerna tehnologija za industriju i telekomunikacije. Zemlje koje će za Swissbit biti u nadležnosti od  strane CCAG-a u su  Švicarska, Italija, Mađarska, Poljska, Češka, Slovačka, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bugarska, Rumunjska, Moldavija, Ukrajina, Bjelorusija, Litva, Latvija, Estonija i Rusija.

O tvrtki Swissbit

Swissbit AG jedini je neovisni europski proizvođač pohrane i ugrađenih IoT rješenja za zahtjevne primjene. Swissbit kombinira svoje jedinstvene kompetencije u skladištenju i ugrađenu IoT tehnologiju sa svojim naprednim znanjem o pakiranju. Ova stručnost omogućava našim kupcima da pouzdano pohranjuju i štite podatke u kritičnim industrijskim, NetCom, automobilskim, medicinskim i financijskim aplikacijama, kao i na Internetu stvari (IoT). Swissbit razvija i proizvodi industrijske proizvode za pohranu i zaštitu “Made in Germany” s visokom pouzdanošću, dugotrajnom dostupnošću i prilagođenom optimizacijom. Swissbitov opseg za pohranu uključuje SSD-ove s PCIe i SATA sučeljem kao što su mSATA, Slim SATA, CFast ™, M.2 i 2,5 ”, kao i CompactFlash, USB bljeskalice, SD memorijske kartice, micro SD memorijske kartice i upravljane NAND BGA poput e. MMC. Sigurnosni proizvodi dostupni su u raznim izdanjima specifičnim za aplikacije kao što su USB flash pogoni, SD memorijske kartice i micro SD memorijske kartice. Swissbit je osnovan 2001. godine i ima urede u Švicarskoj, Njemačkoj, SAD-u, Japanu i Tajvanu.

O tvrtkama Computer Controls i HT-Eurep

Grupa Computer Controls, sa svojim partnerskim tvrtkama HT-Eurep, inovativni je dobavljač i distributer rješenja na području elektrotehnike i elektronike. Computer Controls & HT-Eurep sinonim je za tehničku distribuciju visokokvalitetnih elektroničkih komponenata, mjernih instrumenata i sustava u Švicarskoj i istočnoj Europi. Kupcima nudimo visoku tehničku kvalificiranost te široku paletu proizvoda za sve potrebe – za ispitivanje, mjerenje , planiranje ili istraživanje i razvoj.

 

Kontakt:

HT-Eurep d.o.o.

Vaš Swissbit partner u Hrvatskoj

Ranko Zatezalo, Prodaja
ranko.zatezalo (at) ccontrols.hr

HT-Eurep d.o.o.
Vodovodna 20a
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel +385-1-233-99-48