logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ODGODA Seminara Altium Designer 20 / CST Studio 2020

ODGODA Seminara Altium Designer 20 / CST Studio 2020

VAŽNA OBAVIJEST!

Prema preporuci Ministarstva zdravstva RH o javnim okupljanjima, vezanih uz epidemiju koronavirusa  odgađamo do daljnjega naše Altium Designer / CST Studio seminare koji su se trebali održati 17.3.2020. u Ljubljani i 18.3.2020. u Zagrebu.

Novi termini, kao i svi detalji biti će objavljen naknadno.

Za sva pitanja i dodatne informacije molimo da nas kontaktirate.

Altium Designer je jedini sistem za projektiranje tiskanih pločica u industriji koji ima podršku za 3D projektiranje potpomognutu unificiranim modelom podataka. Altium Designer ujedinjuje shematsko projektiranje, projektiranje tiskanih pločica i podršku za proizvodnju u jednoj unificiranoj aplikaciji.

PDN Analyzer omogućuje projektantima tiskanih pločica sa bilo kojom razinom iskustva jednostavno identificiranje i rješavanje problema sa naponom i strujom u mrežama za distribuciju napajanja bez potrebe za izlaskom iz okruženja za projektiranje

Altium Concord Pro je cjelovito rješenje za učinkovito upravljanje podacima kod projektiranja elektroničkih proizvoda.

CST Studio Suite je programski paket namijenjen za elektromagnetsku analizu i simulaciju i koristi se za projektiranje, analizu, simulaciju i optimizaciju elektromagnetskih (EM) komponenti i sustava. Koristi se za elektro-magnetsku analizu i simulaciju uređaja kao što su PCB tiskane pločice, antene, senzori, konektori, filteri, solarni paneli, električni uređaji, kabelski sklopovi i ožičenja, za analizu elektromagnetske kompatibilnosti i interferencija (EMC/EMI), izlaganja ljudskog tijela EM poljima, elektro-mehaničkih efekata u motorima i generatorima, toplinskih pojava u uređajima visoke snage, itd.