logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Sposobnost prilagodbe nam je u prirodi

Sposobnost prilagodbe nam je u prirodi

Stalna na ovom svijetu samo je promjena.

To dobro znaju i sve uspješne High-Tech tvrtke koje da bi opstale i napredovale moraju biti spremne stalno iznova mjenjati način rada i domišljati se novim trikovima i uvoditi nove procese.

Sposobnost stalnog prilagođavanja jedna je od karakteristika svih inovatora koja im omogućuje da zamisle, proizvedu i na tržište na pravi način plasiraju nove revolucionarne proizvode.

Plovidba na valovima promjena nije jednolična.

Ritam valova koji donose revolucinarne promjene i s njima nove revolucionarne tehnologije sve je brži.

Da bi uspješno plovile na uzburkanom moru inovativnih promjena, tvrtke moraju naučiti ploviti na visokim valovima koji nam stižu u sve kraćim razmacima ili riskiraju biti potopljene.

Download Infographic

Biti prilagodljiv znači stalno preispitivati i prilagođavati postojeće poslovne procese.

Koje glavne principe izdvojiti iz mase složenih tehnoloških i drugih pitanja, od ideje do distribucije?

 

Tri su moguća odgovora:

Mijenjati način komunikacije s kupcima – inovacije se ne dešavaju u vakuumu; za stvaranje inovativnih proizvoda ključna je brza i smislena komunikacija s krajnjim korisnicima.

Mijenjati način kreiranja proizvoda – savršena koordinacija cijelog procesa, od ideje preko projektiranja do proizvodnje, uz integraciju svih poslovnih faktora od ključne je važnosti.

Mijenjati sustav umrežavanja – iza inovativnih proizvoda ne stoji jedna tvrtka sama nego jedan cijeli eko-sustav koji u svakom trenutku mora djelovati sinkronizirano i efikasno.

Pogledajte što o tome misle naši stručnjaci u našoj e-publikaciji i saznajte kako implementirati temeljne promjene u načinu rada.

Download E-Book Adaptation Is Second Nature

VIŠE INFORMACIJA