logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Online konferencija ICT-20 @ COVID-19

Online konferencija ICT-20 @ COVID-19

Poziv za besplatnu dvodnevnu online konferenciju ICT-20 @ COVID-19 u organizaciji Hrvatske udruge MIPRO.

ICT-20 @ COVID-19

What have we learned and done so far: social, medical and educational aspect of the COVID-19 pandemic

 

Konferencija ICT-20 @ COVID-19 održat će se od srijede, 27. do četvrtka, 28. svibnja 2020., a namijenjena je razmjeni informacija, inovativnih ideja i najboljih praksi između zemalja o korištenju ICT-a, digitalnih tehnologija i platformi te društvenim medijima i multidisciplinarnim tehnologijama za vrijeme i nakon pandemije COVID-19. Osnovni cilj je da se istakne hrvatski uspjeh i potencijal u borbi protiv virusa COVID-19.


23 predavača dat će svoj iskaz u sociološkom, medicinskom i edukativnom pogledu. Tema konferencije je vrlo aktualna i posebno važna za Hrvatsku, ali i cijeli svijet.


Konferencija će se održati na platformi Zoom uz besplatan pristup za sve sudionike. Službeni jezik konferencije bit će engleski. Detaljan program konferencije možete nalazi se na
ovoj mrežnoj stranici.


Program konferencije (PDF).


Za pristup konferenciji, molimo registrirajte se preko ove poveznice.

Nakon što se registrirate, povratno ćete dobiti obavijest s uputama za pristup.
Poveznicu za registraciju možete podijeliti sa svojim kolegama i suradnicima koji bi mogli biti zainteresirani da nam se pridruže na ovom događaju.