logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Webinari Kako osigurati pouzdanost 5G komunikacija?

Webinari Kako osigurati pouzdanost 5G komunikacija?

Moglo bi se pomisliti da performanse 5G pametnih telefona nemaju mnogo zajedničkog s funkcionalnim zahtjevima za 5G sustave koji se razvijaju za napredne sustave pomoći vozaču (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems) i sustave autonomne vožnje u našim automobilima. Međutim, i jedni i drugi se oslanjaju na antene i senzore koji moraju funkcionirati u okružju koje je sve više ispunjeno elektroničkim sustavima i radiofrekvencijskim signalima, kao i raditi u granicama svog pakiranja kao i radnog okruženja koje uključuje otvorene prostore i razne predmete koji mogu ometati ili blokiti potrebne signale.

Pridružite se tvrtki Dassault Systemes na dvije predstojeće radionice u kolovozu (4.8. i 18.8.), sponzorirane od strane EDI CON Online, koje će se fokusirati na izazove u razvoju proizvoda u 5G dobu i saznajte kako napredna simulacijska tehnologija može ubrzati razvoj i skratiti vrijeme izlaska na za tržište električnih i autonomnih vozila, mobilnih i drugih elektronskih uređaja.

Jezik predavanja je engleski.

 

VIŠE INFORMACIJA

August 4th, 01:30 PM EDT: 5G Communications for IoT

August 18th, 1:30 PM EDT: ADAS Sensor Design & Placement

Elektromagnetska simulacija pomaže inženjerima u postizanju optimalnog dizajna i postavljanja antene kako bi se osiguralo da proizvod zadovoljava 5G povezivost, regulatorne i sigurnosne zahtjeve.

Da bi se postigla pouzdana 5G komunikacija, bilo u mobilnom uređaju ili u vozilu – ili bilo kojem proizvodu – konstruktori, strukturni inženjeri i inženjeri elektronike moraju moći surađivati ​​u procjeni najboljeg položaja senzora i druge elektronike kako bi ih zaštitili od strukturnih oštećenja, vlage, prljavštine, kao i elektromagnetskih smetnji od sve druge elektronike. Da bi se ovi proizvodi brzo i pouzdano plasirali na tržište, simulacija mora igrati veliku ulogu od početka do kraja razvojnog procesa.

Detekcija “lažnih duhova” problem je automobilskih radarskih sustava. Lažni pozitivni rezultati mogli bi dovesti do toga da autonomni kočioni sustav pritisne kočnicu iako ispred vozila nema ničega.