logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

COMPASS The 3DEXPERIENCE MAGAZINE

COMPASS The 3DEXPERIENCE MAGAZINE

Pratite on-line Dassault Systemes COMPASS The 3DEXPERIENCE MAGAZINE i saznajte više o mnogobrojnim zanimljivostima iz svijeta industrije, biznisa, znanosti, te se upoznajte sa društevnim i akademskim trendovima.

U posljednjem izdanju saznajte između ostalog koja je veza između Guttenbergovog tiskarskog stroja i digitalne tehnologije današnjice.

Industrijska renesansa mijenja način na koji razmišljamo, učimo, proizvodimo i trgujemo

Imamo priliku biti svjedocima dubokih društveni promjena kakvih nije bilo još možda od Renesanse. Tada, izumom Guttenbegovog tiskarskog stroja omogućeno je po prvi puta u ljudskoj povijesti, masovno proizvoditi knjige, čime je znanje pohranjeno u njima postalo dostupno znatno širem dijelu populacije.

Danas, ta je knjiga Digitalno Iskustvo. Digitalna tehnologija i virtualna iskustva koja ona omogućuje, kao posledicu imaju Industrijsku Renesansu koja značajno utječe na cijelo društvo iz temelja mijenjajući način na koji razmišljamo, učimo, proizvodimo i trgujemo.

NASTAVI ČITATI