logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Webinar Power Analyzer

Webinar Power Analyzer

Pogledajte video zapis našeg stručnog webinara.

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate.

 

Power Analyzer

24.11.2022.

Power Analyzer omogućava projektantima tiskanih pločica sa bilo kojom razinom iskustva jednostavno identificiranje i rješavanje problema sa naponom i strujom u mrežama za distribuciju napajanja bez potrebe za izlaskom iz okruženja za projektiranje – svi potrebni alati za analizu su uključeni u Altium Designer okruženje za projektiranje.

Postanite najučinkovitiji projektanti upotrebom objedinjenih procesa unutar Altium Designera. Kontinuirano analizirajte napon i struju tokom cijelog procesa projektiranja tiskane pločice da bi osigurali da su vaše mreže za distribuciju napajanja optimizirane i bez grešaka.

Uštedite vrijeme analiziranja kompleksnih mreža i bakrenih geometrija vaše tiskane pločice upotrebom automatskih postavki analize.

Omogućen je uvid u najčešće pogreške u projektiranju slojeva za napajanje, jer vidite crteže padova napona i gustoće struje.

Objedinjeno okruženje za projektiranje Altium Designera omogućava najučinkovitiji proces projektiranje i power analize.

U ovom webinaru možete vidjeti kako je moguće uštediti vrijeme koje bi potrošili na optimizaciju vaših mreža za distribuciju napajanja čak i za najkompleksnije tiskane pločice upotrebnom potpuno integraranih podataka o projektiranju i simulaciji.