logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Webinar PDN Analyzer

Webinar PDN Analyzer

Pozivamo vas da pogledate video zapis našeg stručnog on-line webinara.

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate.

 

PDN Analyzer

18.6.2020. 

U ovom webinaru možete vidjeti kako je moguće uštediti vrijeme koje bi potrošili na optimizaciju vaših mreža za distribuciju napajanja čak i za najkompleksnije tiskane pločice upotrebnom potpuno integraranih podataka o projektiranju i simulaciji.

PDN analizator omogućava projektantima tiskanih pločica sa bilo kojom razinom iskustva jednostavno identificiranje i rješavanje problema sa naponom i strujom u mrežama za distribuciju napajanja bez potrebe za izlaskom iz okruženja za projektiranje – svi potrebni alati za analizu su uključeni u Altium Designer okruženje za projektiranje.

Postanite najučinkovitiji projektanti upotrebom objedinjenih procesa unutar Altium Designera. Kontinuirano analizirajte napon i struju tokom cijelog procesa projektiranja tiskane pločice da bi osigurali da su vaše mreže za distribuciju napajanja optimizirane i bez grešaka.

Uštedite vrijeme analiziranja kompleksnih mreža i bakrenih geometrija vaše tiskane pločice upotrebom automatskih postavki analize.

Omogućen je uvid u najčešće pogreške u projektiranju slojeva za napajanje, jer vidite crteže padova napona i gustoće struje.

Objedinjeno okruženje za projektiranje Altium Designera omogućava najučinkovitiji proces projektiranje i PDN analize.

 

Download PDN Analyzer Datasheet