logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Webinar Altium 365

Webinar Altium 365

Pogledajte naš stručni webinar.

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate.

 

Altium 365

15.7.2021. 

Altium 365 je platforma na oblaku za projektiranje i razvoj elektronike. Omogućuje kolaboraciju na projektima bilo da se radi o pojedincu koji radi za druge ili grupi ljudi unutar organizacije.

Altium 365 proširuje mogućnosti Altium Designera sa funkcijama kao što su dijeljenje i dio je održavanja (Subscription). Omogućava spremanje projektnih datoteka u radni prostor na oblaku, te kontrolirano pristupanje i rad na tim datotekama od bilo kuda na svijetu.

Postoje 2 načina dijeljenja:

  • dijeljenje „živih“ projektnih podataka što znači da će osoba s kojom ste podijelili podatke vidjeti posljednje promjene
  • dijeljenje snimke koja je napravljena u određenom trenutku i koja neće biti osvježena ako se projektne datoteke promijene

 

Altium 365 ima internetsko sučelje koje omogućava pregledavanje i komentiranje projektnih datoteka bez potrebe za Altium Designerom. Komentari uneseni u Altium 365 će biti vidljivi u Altium Designeru i obrnuto.

U ovom webinaru vidjet ćete kako je moguće raditi od bilo gdje i surađivati sa bilo kime.

Internet preglednik

Altium Designer