logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

SIMULIA On 3DEXPERIENCE

SIMULIA na 3DEXPERIENCE platformi donosi vrhunske aplikacije za simulaciju i analizu

Kroz tri različite discipline i velik broj specijaliziranih rola, u On Premise i On Cloud varijantama, SIMULIA na 3DEXPERIENCE platformi donosi state-of-the art alate za simulaciju, vrhunskih karakteristika i jedinstvenih mogućnosti vizualizacije.

Na raspolaganju su različiti tipovi naprednih simulacija, od strukturne analize, preko simulacije brizganja plastike i popunjavanja kalupa do analize tečenja fluida i simulacije vibracija i buke.

SIMULIA – For product nature and life

APPLICATION ENGINEERING

Alati namjenjeni prvenstveno konstrukterima i inženjerima i omogućuju integraciju procesa simulacije u proces konstrukcije. Osnovne karakteristike ovih alata su iznimna jednostavnost za upotrebu te asocijativnost modela i simulacijskih parametara.

MULTIPHYSICS SIMULATION

Najnaprednije aplikacije namjenjene specijalistima za simulaciju s kojima oni mogu rješavati i najkompleksnije multi-body i kompozitne simulacije, provoditi strukturne i CFD analize, analizirati zamor materijala, buku, vibracije i elektromagnetske procese.

SIMULATION DATA SCIENCE

Alati za upravljanje simulacijskim procesima i rezultatima, za kreiranje i spremanje optimalnih metoda simulacije koji na taj način olakšavaju i unapređuju način na koji se sofisticirani alati za simulaciju primjenjuju unutar tvrtke.

Izdvajamo alate za simulaciju:

Aplikacije za kontrolu procesa tečenja i hlađenja plastičnih materijala i procesa popunjavanja kalupnih šupljina alata

Plastic Injection Engineer

Kroz jednostavno sučelje ova aplikacija omogućava ispitivanje i pomaže pri optimizaciji plastičnih dijelova i alata za njihovu proizvodnju. Integracija sa CATIA Mold & Tooling Design omogućuje automatsko prepoznavanje kalupne šupljine, točaka injekcije i sistema hlađenja.

 Simulacijom ispunjavanja kalupne šupljine i procesa hlađenja može se detektirati i ispraviti eventualne defekte, osigurati potpunu ispunjenost kalupa i ispravnost izratka, predvidjeti potrebne sile i tlakove te izabrati odgovarajući alat i stroj.

Plastic Injection Part Engineer

Ova aplikacija namjenjena je inženjerima i konstrukterima da brzo i jednostavno procjene proizvodne karakteristike, kvalitetu i cijenu plastičnih dijelova.

Analizom procesa popunjavanja kalupa, moguće je predvidjeti eventualne pogreške u procesu, deformaciju izratka, te odrediti potrebne proizvodne parametre.