logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

ENOVIA SmarTeam

ENOVIA SmarTeam je provjereno, kvalitetno PLM rješenje, lagano za upotrebu, odmah spremno za jednostavnu i brzu implementaciju.

Za sve korisnike koji žele jednostavno rješenje za upravljanje svojim CAD i svim drugim podacima, ENOVIA SmarTeam predstavlja odličan izbor.

ENOVIA SmarTeam donosi u svojim osnovnim konfiguracijama out-of-the-box set PDM Program Data Management funkcionalnosti koje se jednostavnim prilagođavanjem kroz atraktivno korisničko sučelje mogu prilagoditi potrebama korisnika.

Life-cycle operacije Check-InCheck-OutRelease, kontrola verzija i revizija, spremanje podataka u bazu, kontrolirani pristup i sigurnost podataka, prava pristupa projektima i datotekama samo su neke od operacija koje dolaze već sa standardnom instalacijom.

Ukoliko baratate s velikim brojem projekata i podataka u CAD formatima kao što su CATIA V5SolidWorksAutoCAD i drugi, te sa velikm brojem MS Office, PDF, slikovnih i drugih datoteka i želite jednostavan i siguran program koji će njima upravljati ENOVIA SmarTeam je idealno rješenje.

Integrirani Viewer daje mogućnost pregleda, označavanja, mjerenja na nekoliko stotina različitih formata datoteka.

Za one koji žele puno PLM rješenje, tu je dodatna oprema kroz module kao što su WorkflowBOM (Bill Of Material)SAP IntegrationProgram ManagerMulti-Site koji će pokriti potrebe malih i srednjih tvrtki i onih sa velikim brojem korisnika.

GoSoft Konektor

SmarTeam je moguće osim sa SAP, povezati i sa drugim ERP sustavima. HT-Eurep je kroz vlastitu aplikaciju GoSoft Konektor razvio vezu između SmarTeam i u našim krajevima vrlo popularnog GoSoft ERP sustava kojim se CAD, PLM ERP rješenja integriraju u jedinstvenu cijelinu. Na taj način se rad u CAD aplikacijama CATIA V5 i SolidWorks i njihovi podaci mogu integrirati u cjelokupni proizvodno-poslovni sustav.

Automatizacija sustava, skraćenje procesa, izbjegavanje pograšaka pri prenosu informaciju iz jednog sustava u drugi, automatizirano otvaranje artikala u ERP sustavu, automatizirani prenos sastavnica (BOM) iz CAD i PLM sustava u ERP, sinkronizacija sustava, samo su neke od prednosti koje se ostvaruju na taj način.

Za kompletan tuning vašeg sistema, SmarTeam omogućava prilagodbu kroz skriptne aplikacije bazirane na Visual Basic programskom jeziku.

Mrežno licenciranje i posebne komercijalne ponude čine ENOVIA SmarTeam pravim izborom ne samo s funkcionalne, nego dostupnim i s komercijalne strane.

Trajanje osnovne implementacije je svega nekoliko dana.