logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

DELMIA Planiranje procesa

DELMIA alati za planiranje proizvodnih procesa omogućuju kreiranje i optimiziranje build-to-order lean proizvodnih sustava

Upotrebom DELMIA rješenja projektanti i menadžeri mogu ubrzati skratiti vrijeme razvoja i postavljanja proizvodnog sustava, maksimizirati upotrebu raspoloživog prostora, optimizirati resurse i povećati performance i sigurnosne karakteristike čitave tvornice.

DELMIA na 3DEXPERIENCE platformi nudi jedinstvene mogućnosti vizualizacije, simulacije i verifikacije svih proizvodnih industrijskih procesa.

DELMIA aplikacije za planiranje proizvodnje skraćuju vrijeme potrebno za pokretanje proizvodnje pojedinog proizvoda na način da simulacijom omogućuju ispitivanje različitih varijanti, njihovu optimizaciju te odabir najpovoljnijeg rješenja. Digitalnom simulacijom smanjuje se potreba za stvarnom izradom fizičkih modela, prototipova i probnih linija. Vizualizacija i prostorna analiza pridonose iskorištenosti prostornih i svih drugih materijalnih resursa.

Planiranje procesa, balansiranje proizvodnih linija, planiranje resursa i njihov prostorni raspored unutar proizvodnog prostrojenja, simulacija izrade i sklapanja neki su od procesa koji se optimiziranju upotrebom DELMIA proizvodnih rješenja.

DELMIA – Planiranje procesa

Posebni atraktivni alati na raspolaganju su za izradu proizvodne dokumentacije i instrukcija za rad, sastavljanje i održavanje. Koristeći se jedinstvenom platformom i zajedničkim modelima proizvoda i proizvodnog postrojenja korisnik može kreirati jednostavnu, lako razumljivu i atraktivnu dokumentaciju baziranu na 3D podacima, koju može pretvoriti u neki od popularnih formata kao što su JPG, AVI, PDF, DOCX, PPTX itd.

DELMIA nudi alate za planiranje proizvodnje koji posebno pomažu pri kreiranju procesa sastavljanja kompleksnih proizvoda. Koristeći najmoderniju vizualizaciju i moćne algoritme koje donosi 3DEXPERIENCE platforma može se brzo i precizno odrediti najbrži način sastavljanja izbjegavajući pritom moguće kolizije.

Aplikacije iz domene Virtualne Tvornice omogućuju detaljnu simulaciju toka materijala kroz proizvodnu okolinu, uključujući pomicanje opreme, paleta i kutija, kretanje operatera u proizvodnji,  analizu i studiranje sustava, pronalaženje i otklanjanje uskih grla i generiranje reporta.

Omogućeno je i kreiranje kompletnih tvorničkih postrojenja upotrebom i unosom postojećih 2D nacrte i dodavanjem opreme iz kataloga parametriziranih komponenata te njihovim raspoređivanjem u kontekstu virtualne stvarnosti.

DELMIA Virtual Factory