logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

POWER’BY 3DEXPERIENCE

POWER’BY je strategija koje povezuje različite tehnologije kako bi se omogućio rad s različitim postojećim CAD aplikacijama i podacima unutar jedne poslovne platforme – 3DEXPERIENCE.

Kroz CATIA V5 i SOLIDWORKS POWER’BY adaptere korisnik ima transparentni, asocijativni pristup podacima kreiranima u navedenim CAD aplikacijama, bez potrebe za translacijom podataka između sustava.

Kada treba napraviti neku promjenu na geometriji samih modela, navedene aplikacije jednostavno se pokreću izravno iz 3DEXPERIENCE platforme.

To zapravo znači da unutar 3DEXPERIENCE platforme korisnik, a to možu biti konstrukter, vođa projekta, ili recimo kontrolor, može kombinirati u jednom sučelju CATIA, 3DEXPERIENCE i SOLIDWORKS modele, međusobno ih pozicionirati, uspoređivati i analizirati, označavati, definirati potrebne promjene i slično. Upravo za obavljanje takvih zadataka, odnosno te uloge u procesu namjenjene su novi paketi 3D Component Designer, 3D Reviewer i 3D Product Architect.

Druga bitna prednost ovog načina rada je da se tako osigurava pravilna EBOM-MBOM integracija i dalje, povezivanje s poslovnim sustavom.

Osim toga, dodatno se pospješuje integracija i omogućuje zajednički rad svih službi unutar cijele tvrtke, kao što je na prijemjer uprava, nabava, prodaja, marketing, itd.

Uz POWER’BY adaptere za MCAD aplikacije kao što su, osim već spomenutih CATIA i SOLIDWORKS, Creo, Inventor ili Siemens NX, te ECAD alate kao što je Altium Designer, tvrtkama će biti omogućeno virtualno modeliranje krajnjeg proizvoda praktično bez obzira na osnovni CAD alat u kojem su podaci kreirani.

Ako uz sve navedeno uzmemo u obzir činjenicu da u praksi danas veliki broj tvrtki zaista i koristi dva ili više različita CAD programa, ne treba posebno naglašavati prednost ovakvog načina rada.

POWER’BY 3DEXPERIENCE 2018x