logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

3DEXPERIENCE On Premise

3DEXPERIENCE platforma dostupna je u klasičnom, On Premise obliku, odnosno instalirana na lokaciji korisnika, te u On The Cloud varijanti, odnosno na oblaku.

3DEXPERIENCE je integrirana poslovna platforma koja donosi programska rješenja za svaki dio vaše tvrtke, od dizajna i proizvodnje, do marketinga i prodaje, koja vam omogućuje, da ne samo zamislite i kreirate inovativne proizvode, nego da i osmislite i kreirate način na koji će ih vaši kupci doživjeti.

Unutar jedinstvenog sučelja, izuzetno jednostavnog za upotrebu, 3DEXPERIENCE platforma donosi kroz dobro poznate brandove kao što su CATIA, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, alate za 3D dizajn i konstrukciju; analizu, simulaciju i vizualizaciju; proizvodnju; organizaciju podataka, toka projekata te suradnju unutar jedne interaktivne okoline.

3DEXPERIENCE platforma dostupna je u klasičnom, On Premise obliku, odnosno instalirana na lokaciji korisnika, te u On The Cloud varijanti, odnosno na oblaku.

3DEXPERIENCE On Premise bazirana je na otvorenoj arhitekturi što omogućuje potpuno prilagođavanje čitave platforme potrebama i procesima unutar svake pojedine tvrtke. Osim toga moguće ju je povezati sa već postojećim informatičkim sustavima u jedinstvenu cijelinu.

Jedinstvena poslovna platforma smanjuje ukupne troškove kroz pojednostavljenje IT infrastrukture i procesa održavanja instalacije.

3DEXPERIENCE platforma donosi rješenja kroz “Experience” pakete namijenjene i predefinirane za rješavanje poslovnih izazova u svakoj od 12 industrijskih grana.

Unutar Experience paketa nalaze se konfiguracije odnosno “Role”, definirane za specifične uloge odnosno zadatke koji pojedini djelatnik u procesu obavlja.

Sva 3DEXPERIENCE rješenja za svaki pojedini tip industrije pogledajte ovdje.

Kompletan portfolio sa svim rolama pogledajte ovdje.

3DEXPERIENCE rješenja dostupna su i kroz jednostavne i cijenom izuzetno atraktivne Mid-Market Solutions pakete dostupne u On Premise i On The Cloud varijanti. Za sve korisnike, manje i veće tvrtke, ovii  paketi predstavljaju idealno rješenje za prvi iskorak na 3DEXPERIENCE platformu.

Accelerated Device – Rješenje za elektroničku industriju

Namjenjeno tvrtkama na modernom globalnom tržištu, gdje je svakim danom sve važnije biti i ostati ispred konkurencije, Accelerated Device Experience je rješenje koje omogućuje skraćenje vremena potrebnog za plasiranje novog proizvoda na tržište (NPI – New Product Introduction). Ono povezuje industrijske dizajnere, konstruktore mehaničkih dijelova, inženjere elektronike i projektne menadžere, a prema potrebi i vanjske partnere i omogućuje im jedinstveni zajednički uvid u tok projekta. Accelerated Device uključuje napredne alate za 3D modeliranje i simulaciju koji omogućuju High-Tech tvrtkama razvoj inovativnih novih proizvoda velikom brzinom koju današnje tržište zahtjeva.

Download Accelerated Device Brochure

Accelerated Device Experience for High-Tech Industry