logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

3DEXPERIENCE On The Cloud

3DEXPERIENCE platforma “na oblaku” donosi novi stupanj povezanosti i fleksibilnosti

U modernom, Internetom povezanom svijetu, velik broj tvrtki je barem dio svog poslovanja prebacio na aplikacije na oblaku. Prema mnogima, uskoro će poslovanje bez nekog oblika rada na oblaku biti isto toliko nezamislivo kao što je danas poslovanje bez Interneta.

3DEXPERIENCE On The Cloud odnosno “na oblaku” spada u All-In-One-As-A-Service skupinu proizvoda tvrtke Dassault Systemes, i uključuje SaaS (Software As-A-Service), PaaS (Platform-As-A-Service) i IaaS (Infrastracure-As-A-Service).

Ova platforma pruža tvrtkama pouzdano i fleksibilno rješenje, uz minimalno korištenje ljudskih, hardverskih i sofverskih resursa samog korinika.

Pogledajte zašto su se različite tvrtke širom svijeta odlučile za transformaciju svog načina poslovana i prelazak na 3DEXPERIENCE platformu na oblaku.

U praksi, rad na oblaku znači da brigu o kompletnom rješenju, adekvatnoj hardverskoj infrastrukturi, licencama, postavljanju, implementaciji i održavanju sustava, nadogradnji platforme, arhiviranju, preuzima pružatelj rješenja na oblaku, Dassault Systemes.

Korisnik se na platformu može logirati u bilo koje doba, 24h dnevno, 365 dana u godini, bez obzira gdje se nalazio i s bilo kojeg uređaja, i biti će mu dostupni svi podaci u svojim posljednjim verzijama.

Osigurana je maksimalna sigurnost podataka, njihovo automatsko arhiviranje, isto kao i automatski upgrade na novu verziju kompletne platforme i svih podataka.

Sa stanovišta troškova, prednosti rješenja u oblaku su mnogobrojne i velike: nema investicije u računalnu i serversku opremu, niti potrebe za njenim održavanjem i eventualno servisiranjem; nema troškova implementacije i održavanja sustava; nema inicijalnog troška kupovine programa; sustav se može jednostavno prilagoditi trenutnim potrebama po pitanju novih korisnika i novih aplikacija.

Znate li da je 3DEXPERIENCE On The Cloud platforma:

Odmah primjenljiva

Jer je jednostavna, I to bez startne investicije

All-In-One

Kompletno rješenje (Saas, Paas, Iaas)

Namijenjena svima

Vrhunska tehnologija dostupna svima

Uvijek up-to-date

Zadnje verzije dolaze automatski s puno novina

Povoljna

Odaberite način pretplate koji vam odgovara

Skalabilna

Uključite nove aplikacije kad god želite

Mobilna i društvena

Radite online, bilo kada i bilo gdje

Proširiva

Dodajte nove korisnike u tren oka

Dostupna

Trenutni pristup svim podacima

Sigurna

Podaci šifrirani na svim nivoima (SaaS, PaaS, IaaS)

Nadzirana

24-satni nadzor nad cijelom platfomom

Frendly za okolinu

Troši do 30% manje struje i emitira manje ugljika

Intuitivno i izrazito jednostavno sučelje 3DEXPERIENCE platforme objedinjuje sve aplikacije te korisniku omogućuje laganu navigaciju i korištenje, pretragu dokumenata i kolaboraciju sa ostalim korisnicima i disciplinama unutar tvrtke – inženjering, proizvodnju, proračune, prodaju, marketing, financije, nabavu i upravljanje projektima.

Za sve tipove korisnika, male, srednje i velike tvrtke, 3DEXPERIENCE On-The-Cloud idealno je dugoročno rješenje, ali isto tako može se koristiti na kratke pruge, za rad na vremenski ograničenim projektima, primjerice usporedno s upotrebom CATIA V5 ili neke druge CAD aplikacije.

Posebno skrećemo pažnju na dostupnost Mid-Market rješenja za male i srednje korisnike i na oblaku. Njihovom primjenom na oblaku ova rješenja postaju još pristupačnija i atraktivnija za sve koji žele vrhunske aplikacije na state-of-the art platformi, sve dostupno odmah, bez potrebe za implementacijom i po izuzetno povoljnim uvjetima.

Posebna ponuda za Start-Up tvrtke:

U posebnoj promociji za nove Start-Up korisnike, Dassault Systemes nudi 3DEXPERIENCE On-The-Cloud platformu po posebnim, izuzetno atraktivnim uvjetima.

Promocija uključuje besplatnu evaluacijsku upotrebu u trajanju od 3 mjeseca za sve proizvode iz portfolia, uz kupovinu samo osnovne licence za pristup platformi, te nakon toga posebne popuste za prvu i slijedeće godine upotrebe.

Cloud Business in the Age of Experience