logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Mid-market Solutions

Mid-Market Solutions – Jednostavno na 3DEXPERIENCE platformu

3DEXPERIENCE Mid-Market solutions je zajedničko ime za posebnu ponudu preko koje 3DEXPERIENCE platforma postaje još pristupačnija malim i srednjim tvrtkama ali od koje mogu profitirati svi korisnici.

Riječ je o posebnim koniguracijama sastavljenim od najčešće upotrebljavanih aplikacija za konstrukciju, simulaciju i proizvodnju. Sam način na koji su konfiguracije sastavljene je izuzetno jednostavan ali fleksibilan, i što je najvažnije, kako je namjenjen manjim i srednje velim korisnicima, vrlo povoljan po pitanju cijene.

Za pristup platformi bilo kao suradnik na projektu, Multi-CAD konstrukter ili projektni inženjer, koriste se odgovarajuće osnovne ENOVIA konfiguracije.

Osim toga postoji i pet osnovnih paketa namjenjenih različitim tipovima CAD konstruiranja:

  • Multi-Discipline Sheet-metal Designer SMWX
  • Multi-Discipline Mechanical Designer MDHX
  • Multi-Discipline 3Dmaster Designer M3HX
  • Multi-Discipline Mechanical & Shape Designer MEHX
  • Multi-Discipline Product Enclosure Designer MEHX

Svaka od ovih 3DEXPERIENCE Mid-Market konfiguracija sadrži u sebi osnovni ENOVIA paket koji omogućuje korisniku pristupanje 3DEXPERIENCE platformi, te različite kombinacije CATIA alata za 3D modeliranje: od part modeliranja, izrade sklopova, izrade nacrta i 2D crtanja, modeliranje dijelova od lima i zavara, modeliranje putem mehaničkih i slobodnih površina, izradu 3D tolerancija. Izradu 3D štampanih pločica, itd.

Na navedene osnovne ENOVIA i CATIA Mid-market konfiguracije, mogu se dodavati potrebne aplikacije iz drugih Dassault Systemes brandova, upakirane u posebne Mid-Market konfiguracije:

ENOVIA donosi produkt za upravljanje projektima.

CATIA nudi dodatne konfiguracije za modeliranje i izradu kinematskih sklopova i simulacija, izradu cjevovoda i električnih instalacija, izradu kalupa i alata za plastične dijelove te dizajn i proizvodnju dijelova od kompozitnih materijala.

SIMULIA konfiguracije omogućavaju analizu i simulaciju strukturnih naprezanja.

DELMIA omogućava NC programiranje i simulaciju NC procesa, od 2 i ½, preko 3-osnih pa sve do kompleksnih 5 osnih NC operacija.

Na Mid-Market konfiguracije mogu se prema potrebi dodavati i druge, “standardne” 3DEXPERIENCE role odnosno konfiguracijel.

Svi Mid-Market paketi dostupni su u klasičnoj „On-Premise“ varijanti, te „On-Cloud“, odnosno na oblaku.

CATIA Multi-Discipline Engineering