logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

3DEXPERIENCE R2020x

3DEXPERIENCE platforma u svojoj verziji R2020x nastavlja korisnicima donositi nove napredne funkcionalnosti kao i poboljšavanje postojećih, kroz niz novih i poboljšanih starih korisničkih role.

CATIA u svom izdanju R2020x donosi niz poboljšanja i novina kroz niz potpuno novih konfiguracija / rola namijenjenih dizajnerima, konstrukterima i projektantima kako bi što brže i uspješnije mogli zamisliti, konstruirati i virtualno predstaviti svoje sve složenije proizvode.

Simulacija mehanizama, projektiranje šipkastih konstrukcija, automatizacija izrade tehničke dokumentacije samo neke su od disciplina koje su dodane ili značajno unaprijeđene u verzije 2020x.

Više informacija

Download Datasheet

SIMULIA u svom izdanju R2020x donosi niz poboljšanja i novina namjenjenih kako stručnjacima za analizu i simulaciju, tako i inženjerima koji koriste simulaciju u procesu konstrukcije, a i onima koji samo žele vizualizirati, provjeriti rezultate simulacije kako bi na osnovi njih mogli donositi važne odluke.

Svi navedeni sudionici u procesu imati će koristi od interacije na 3DEXPERIENCE platformu svih alata za simulaciju kao što su Abaqus za strukturnu analizu, XFlow i uskoro PowerFLOW za simulaciju fluida, CST za elektromagnetsku simulaciju, Simpack za multibody analizu, te Wave6 za akustičnu simulaciju.

Više informacija

DELMIA R2020x rješenja za digitalnu proizvodnju na 3DEXPERIENCE platformi donose nove konfiguracije / role te mnogobrojna nove funkcionalnosti kao i poboljšanja postojećih alata.

DELMIA donosi nove alate koji omogućuju primjenu Additive Manufacturing tehnologije, uz značajna poboljšanja postupka simulacije i optimizacije procesa 3D printanja, .

Više informacija

3DEXPERIENCE R2020x platforma donosi značajne iskorake i novine za sve poslovne i proizvodne procese.

Korištenjem browser-temeljene tehnologije, 3DEXPERIENCE platforma omogućuje implementaciju 3D filozofije kroz discipline, od konstrukcije do marketinga.

Novo izdanje 2020x omogućuje korisnicima aplikacija kao što su CATIA V5 ili SolidWorks, AutoCAD, Inventor, Altium Designer, Creo ili NX da se priključe na platformu i iskoristite u potpunosti snagu integrirane 3D filozofije.

Više informacija