logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Tehnička podrška

Sa timom stručnjaka sa više 20 godina iskustva u prodaji i implementaciji naših rješenja, našim korisnicima nudimo prateće usluge, koje olakšavaju i ubrzavaju proces uvođenja i korištenja naših programskih paketa.

KONZALTING

 

Previše konfiguracija, verzija, paketa, opcija…?

Nudimo pomoć već prilikom odabira pravog softverskih rješenja.

Naši stručnjaci, na osnovu vaših zahtjeva i uvida u vaše procese, pomoći će vam odabrati najbolje, najoptimalnije rješenje, ponuditi vam alternative i sugerirati mogućnosti razvoja, te vam olakšati proces uvođenja i implementacije, i naravno, smanjiti troškove.

IMPLEMENTACIJA

 

Iako su naša rješenja izuzetno jednostavna za instalaciju i uporabu, njihovu implementaciju možete prepustiti nama.

Od same instalacije programskih paketa, preko konfiguriranja i prilagođavanja sustava, definicije radne okoline, naša rješenja implementiramo po principu “ključ-u-ruke”.

Prema potrebi dopunjavamo proizvode iz našeg portfolia vlastitim aplikacijama u svrhu ubrzavanja i pojednostavljanja procesa.

EDUKACIJA

 

Nudimo edukaciju za kompletan portfelj naših proizvoda: Altium Designer, 3DExperience, CATIA, Abaqus, DELMIA, ENOVIA, itd.

Edukaciju se vrši po službenom edukacijskom programu ili se prilagođava potrebama polaznika tečaja.

Termine, trajanje i ritam svakog tečaja prilagođavamo potrebama korisnika.

Cijena školovanja  ovisi o broju dana i broju polaznika s time da za veće grupe odobravamo posebno povoljne uvjete.

Bilo pojedinačno ili u grupi, garantiramo kvalitetne tečajeve po najpovoljnijoj cijeni.

TEHNIČKA PODRŠKA U RADU S APLIKACIJAMA

 

Imate pitanje? Nešto ne radi kako mislite da treba? Ne možete se sjetiti nekog trika kojeg ste čuli na tečaju?

Naši inženjeri su tu, vama na raspolaganju da vam pomognu.

Off-site putem telefona, mobitela, e-maila, Team-Viewera, ili on-site, na vašoj lokaciji; radimo s vama i osiguravamo vam ugodan rad s našim programima.

METODOLOGIJA

 

Organiziramo i izvodimo metodološke radionice na kojima educiramo polaznike kako optimalno koristiti mogućnosti aplikacija na primjerima korisnika.

Analiziramo postojeće stanje odnosno način na koji se trenutno radi, dajemo sugestije i savjete kako unaprijediti, optimizirati i automatizirati način na koji koristite naša programska rješenja.

Osim održavanja same radionice izrađujemo referentnu dokumentaciju.

IZRADA POST-PROCESORA

 

Nudimo vrhunsku podršku za kompletan proces NC proizvodnje: od tehničke podrške za rad s CAM aplikacijama, edukacije za sve CATIA/DELMIA manufacturing alate, do izrade post-procesora za vaše strojeve.

Izrađujemo post-procesore za CNC strojeve, od tokarilica do najkompleksnijih 5-osnih glodalica. Podržavamo sve kombinacije popularnih CAM programa te strojeva i upravljačkih jedinica.

Nudimo uslugu po principu “ključ-u-ruke”: nakon razvoja post procesora po vašim specifikacijama, naš stručnjak će simulirati postupak obrade na računalu te potom testirati rad post-procesora na vašoj lokaciji na vašem stroju kako bi bili sigurni u ispravan rad.

PROGRAMIRANJE i RAZVOJ APLIKACIJA

 

Nudimo izradu programskih skripti i dodatnih programskih aplikacija koje omogućuju proširenje mogućnosti programskih alata iz našeg portfolia, uz koje korisnici mogu automatizirati, pojednostaviti i ubrzali rad s programima iz naše ponude.

Aplikacije razvijamo u dogovoru i prema zahtjevima svakog pojedinog korisnika.

Kao često tražene primjere možemo navesti razvoj skripti za izradu i popunjavanje sastavnica, automatsko upisivanje podataka iz modela u nacrt i slične alate koji olakšavaju rad.

Uz to razvijamo i vlastite aplikacije za međusobno povezivanje i integriranje aplikacija.

Naša aplikacije GoSoft Konektor služi za povezivanje CAD alata kao što su CATIA i SOLIDWORKS s ERP poslovnim sustavima kao što je GoSoft.

Drugi tipičan primjer je aplikacija koja povezuje Altium Designer ECAD program s CATIA MCAD alatom i osuigurava razmjenu podataka i sinkronizaciju Altium električne sheme s CATIA 3D modelom ožičenja.

INŽENJERING

 

Imate projekt za koji nemate vremena odraditi ga? Trebate pomoć na trenutnom projektu?

S višegodišnjim iskustvom u konstrukciji i proizvodnji nudimo vam i naše inženjerske usluge.

Radimo usluge ECAD i MCAD dizajna i konstrukcije, FEM analize, reverzibilnog inženjeringa, NC programiranja i simulacije, te izrade post-procesora.

Naše iskustvo je u automobilskoj industriji, strojogradnji, elektronici, brodogradnji te drugim industrijskim granama.